Yrittäjänäkökulmaa kaupungin päätöksentekoon!
Kokoomus
39

Sami Minkkinen, yrittäjä, hypnotisoija 29.09.2012, 10:10

sami_iso.jpegNimi: Sami Minkkinen
Ammatti: Yrittäjä, hypnotisoija, NLP Opisto

Mihin haluaisit parannusta Helsingissä:
Parannusta tarvittaisiin ehdottomasti lasten päivähoitoasioihin. Kunnallinen päivähoito ei ole Helsingissä tällä hetkellä riittävällä tasolla ja esimerkiksi yritysten tuottamia lastenhoidon palveluita on erittäin vähän verrattuna esimerkiksi Espoon tai Vantaan vastaaviin palveluihin. Päivähoito-ongelmat ovat tulleet tutuksi minulle työntekijöidemme kautta, kun olemme yhdessä työntekijän kanssa joutuneet keksimään melko innovatiivisiäkin ratkaisuja lasten päivähoidon turvaamiseksi, jotta perheelliset työntekijämme voivat käydä hyvillä mielin töissä.

Miksi Heidi:
Heidin kaltaisia ihmisiä pitäisi olla enemmän! Jos tehdään oikein karkea jako, niin moni meistä puhuu tekevänsä asioita ja sitten on niitä jotka tekevät ja puhuvat vasta sitten - Heidi tekee!

Heidi kuuluu ehdottomasti niihin positiviisiin ja energisiin tekijöihin, jonka pitkä kokemus mm. yrittämisestä takaa sen, että päätöksentekoon ja asioihin saadaan vauhtia, kun Heidi pääsee eteenpäin.

Olen tuntenut Heidin jo vuosien ajan ja aina kun hänet pääsee näkemään, saa ripauksen siitä hyvästä energiasta, joka vie häntä eteenpäin. Ehkäpä saadaan tätä energiaa tarttumaan samalla myös muihin päättäjiin, joten minun ääneni saa Heidi.

 

Palaa