Yrittäjänäkökulmaa kaupungin päätöksentekoon!
Kokoomus
39

Niina Stolt, yrittäjä, valokuvaaja 20.10.2012, 09:02

HYNY_Niina_Stolt.jpegNimi: Niina Stolt
Ammatti: Yrittäjä, valokuvaaja

Mihin haluaisit parannusta Helsingissä?
Suomessa on hieno neuvola-järjestelmä ja yhtenäiset pelisäännöt, mutta yhteisistä käytännöistä olisi myös pidettävä kiinni, jotta kaikki saisivat samanlaiset palvelut & ohjeet terveyskeskuksesta riippumatta. Nyt kuulee usein että eri terveyskeskuksissa on yllättävänkin erilaiset käytännöt. 

Julkisen terveydenhuollon resurssista on muutenkin pidettävä huolta mutta toimintaa on myös järkeistettävä. Nyt potilaita pompotetaan liian usein paikasta toiseen, kun kukaan ei oikein tiedä miten kuuluisi toimia - se ei ole potilaan etu eikä myöskään kustannustehokasta. 

Helsingin asukkaille ja yrittäjille on tärkeää että julkinen liikenne kaupungissamme on toimivaa ja kohtuuhintaista. Miksi lippujen hinnat nousevat samaan tahtiin, kun vuorovälit pitenevät? Ei se ole kaupunkilaisten etu. Kaupungin ruotsinkieliset palvelut on turvattava.

Miksi Heidi?
Heidi on ihanan energinen ja aito ihminen. Heidi on sanansa mittainen nainen ja kun hän ryhtyy johonkin, hän hoitaa sen loppuun asti. Kaupunginvaltuusto tarvitsee Heidin kaltaista tehopakkausta, joka tuo päätöksen tekoon sekä yrittäjänäkökulmaa että lapsiperheen arkea.

Palaa