Yrittäjänäkökulmaa kaupungin päätöksentekoon!
Kokoomus
39

Maria Ojajärvi, yrittäjä 19.09.2012, 09:04

maria.jpg Nimi: Maria Ojajärvi
Ammatti: yrittäjä

Mihin haluaisit parannusta Helsingissä?
PK-yrittäjille suotava mahdollisuus tarjota palveluitaan helpommin julkiselle sektorille. Helposti käy niin, ettei potentiaalisilta yrittäjiltä kysytä lainkaan tarjouksia. En muista julkiselta sektorilta kertaakaan tullen kyselyä meille matkoihin liittyen.

Joukkoliikenteen lippujen hinnat on saatava halvemmaksi ja joukkoliikenteen reittejä on parannettava ja lisättävä. Jos hinnat olisi halvemmat ja bussilla tai muulla kulkuvälineellä pääsisi helposti kulkemaan, en itsekään ajaisi niin usein autolla keskustaan. Kun kuitenkin omalla bussilla matka on nopeimmillaan 10 minuuttia ja bussilla nopeimmillaan 50 min ei tarvitse kahta kertaa miettiä mitä tekee. Metroverkostoa tulisi laajentaa.

Miksi Heidi:
"Heidi ei vain mieti ja pohdi, vaan tekee asiat ammattitaidolla - heti. Suomessa on liikaa niitä, jotka vain miettivät ja surkuttelevat missä mennään. Heidi ottaa asian hoidettavakseen ja tekee sen. Nuorten yrittäjien puolestapuhuja on äärimmäisen tärkeä saada mukaan politiikkaan - kannusta Heidi mukaan, hän puhuu meidän yrittäjien puolesta!"

 

Palaa