Yrittäjänäkökulmaa kaupungin päätöksentekoon!
Kokoomus

Heidi Ekholm-Talas

Helsinkiläinen äiti, yrittäjä, vaikuttaja ja kunnallispoliitikko

Henkilökuva

Heidi Ekholm-Talas
Syntynyt 1975
Yrittäjä, toimitusjohtaja
Vuoden 2007 nuori helsinkiläinen yrittäjä
Naimisissa, perheeseen kuuluu aviomies Jonni Talas,
kaksi poikaa sekä chihuahuat Hans ja Jens
Henkilökohtainen blogini: Äiti yrittää

Ahkera
"Ahkeruus on ilomme" oli lempikirjani lapsena. Saatan loppuun asiat, jotka aloitan ja tartun uusiin haasteisiin innolla. Tehokkaana ihmisenä hoidan asiat heti, enkä viidestoista päivä.

Kunnianhimoinen
Janoan menestystä kaikissa elämän osa-alueissa. Haluan jättää jälkeni yhteiskunnallisena vaikuttajana. Osaan nauttia sekä omasta, että muiden menestyksestä. Suomi tarvitsee lisää menestystarinoita, jotta kansallinen itsetuntomme nousee oikealle tasolle.

Luotettava
Olen lukenut jostain, että poliitikoita pidetään epäluotettavina. Omalta osaltani voin luvata, että pidän sen minkä lupaan. Yltiörehellisyyteni on joskus jopa haitaksi, mutta taistelen oikeudenmukaisuuden puolesta pienissäkin asioissa.

Organisointikykyinen
Monta asiaa pysyy hanskassa samaan aikaan. Yrityksemme toiminta on tapahtumaprosessin projektinhallintaan perustuvaa asiantuntijatyötä. Työni lisäksi hoidan useaa luottamustehtävää antaumuksella. Aikaa löytyy myös ystäville ja vapaa-ajalle kun asiat oikein organisoi.

Rohkea
Moni sanoo minua rohkeaksi. En pidä extreme lajeista, mutta yrityselämässä olen valmis harkittuun riskinottoon. Uskallan myös rohkeasti sanoa asiat suoraan, vaikka se ei kaikkia miellytä. Haluan erottua joukosta.